Serres & Tuinkamers

Serres & Tuinkamers

De grens tussen buiten en binnen vervaagt en u betrekt uw tuin als het ware bij uw huis. Met een aluminium serre of tuinkamer creeert u extra ruimte om het hele jaar door te genieten.

Een aluminium serre of tuinkamer brengt licht en ruimte in uw huis. Stelt u zich het effect op een mooie lentedag eens voor! Maar eigenlijk is het met een serre natuurlijk 12 maanden per jaar genieten van licht en ruimte in uw huis of een heerlijke serre tuin. En met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouw serre tot complexe constructies. Daarom zijn aluminium profielen de perfecte basis voor uw serre.

Alle stijlen zijn mogelijk bij aluminium serre bouw: strak, speels, modern of juist klassiek. En u bepaalt eigenlijk helemaal zelf hoe u de serre wilt opbouwen. Er zijn diverse glastypes, verschillende paneelsoorten en allerlei bedieningssystemen (draaien, kieppen, schuiven of een combinatie daarvan).

CR 120

Het CR120 thermisch onderbroken serre-systeem is de nieuwe generatie in serrebouw. Het systeem is leverbaar in verschillende vormgevingsprofielen; Functioneel, Orangerie en Renaissance. Door deze unieke vormgeving kan het CR120 systeem voldoen aan alle eisen die door de ontwerper en eindgebruiker gesteld worden.

Het systeem is een hoogliggend glasdak constructie, zodat de dakliggers zoveel mogelijk aan de binnenzijde zichtbaar zijn. Zowel glas als kunststofbeplating zijn toe te passen. Mogelijke hellingshoek is minimaal 5° tot een maximum van 45°. Uiteraard zijn de overige raam- en deursystemen van Reynaers naadloos aan te sluiten op het serredak. In het CR120 systeem kan men keuze maken uit een afwijkende kleur voor de buiten- en binnenzijde. Voorzieningen als hemelwaterafvoer en dakramen zijn aanwezig.

Het systeem is zodanig ontworpen dat een snelle en eenvoudige montage mogelijk is. Het verbindingsstuk dat de liggers bevestigt op het muurprofiel, de nok, en de goot is in hoogte en breedte regelbaar na plaatsing van de ligger.

Hiermee is de CR 120 een hoogwaardig aluminium serresysteem dat vormgeving en thermisch prestatie koppelt aan de voordelen van Reynaers aluminium systemen zoals kleurrijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

TR 200

Het TR 200 serre-systeem van Reynaers staat op eenzame hoogte in de serrebouw. Het systeem heeft een perfecte thermische onderbreking en biedt een ruime keuze uit dakliggers. Door de verschillende sterkte van de dakliggers kan er altijd een economische keuze gemaakt worden naar gelang de vereiste sterkte.

Door de vier verschillende goottypes kan men de serre een uitstraling geven die past bij de gewenste stijl. Het systeem wordt dusdanig opgebouwd dat de dakliggers zo min mogelijk aan de binnenzijde zichtbaar zijn, ook wel laagliggend glasdak constructie genaamd. Zowel glas als kunststofbeplating zijn toe te passen. Het advies voor de toelaatbare hellingshoek is minimaal 5° tot een maximum van 45°.

Uiteraard is het systeem zo opgebouwd dat het naadloos aansluit op de overige raam- en deursystemen van Reynaers. In het TR 200 systeem kan men keuze maken uit een afwijkende kleur voor de buiten en binnen schaal. Voorzieningen als hemelwaterafvoer en koppelprofielen zijn aanwezig. Middels speciale hoek- en kilkepers zijn alle mogelijke constructie vormen te maken zonder het systeem een zware uitstraling te geven.

Hiermee is de TR 200 een hoogwaardig aluminium serresysteem dat prijs / kwaliteit verhouding en thermische prestatie koppelt aan de voordelen van Reynaers aluminium systemen zoals kleurrijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.