Schuif- & Vouwdeuren

Schuif- & Vouwdeuren

Aluminium schuif- en vouwdeuren bieden een maximale lichtinval en geven u een extra gevoel van ruimte. Laat nu de zon maar schijnen!

Bij Reynaers zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren, schuif- en vouwsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.

Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel: voor binnen én voor buiten.

Schuif- of hefschuifsysteem
U kunt kiezen uit het schuif- en hefschuifsysteem. In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied.

Vouwdeur
Nieuw is de aluminium vouwdeur. Dit vouwsysteem biedt de mogelijkheid om ruimtes optimaal te benutten en te vergroten. Maximaal acht beweegbare delen, met een zelfstandige deur of raam zorgen voor een een bijna naadloze overgang van uw huis in uw tuin.

CF 77

Het nieuwe aluminium vouwdeursysteem CF 77 combineert hoge isolatiewaarden met een slank design. Het creëert grote, transparante constructies met een maximale hoogte van 3 meter en een vleugelbreedte tot 1200 mm.

Buiten en binnen vloeien in elkaar over met het nieuwe vouwdeursysteem CF 77. Dit veelzijdige systeem is leverbaar in een normale en een slanke uitvoering en kan zowel naar binnen als naar buiten opengaand gemonteerd worden. Bovendien is het mogelijk om het eerste element als zelfstandige deur of raam te gebruiken, zonder dat het vouwmechanisme erdoor wordt beïnvloed. CF 77 kan dank zij de inbouwdiepte van slechts 77 mm volledig worden geïntegreerd met de bestaande Reynaers CS-systemen voor ramen, deuren en vliesgevels.

Er zijn drie verschillende bodemoplossingen mogelijk: Een waarbij de overgang volledig vlak is en zelfs in de vloer gebracht kan worden, een variant met een verhoogde waterweerstand die ook geschikt is om in de vloer te brengen (opstaande rand 18 mm, waterweerstand tot 150 Pa), een variant met zeer hoge waterweerstand (600 pa).

Comfort, gebruiksgemak, transparantie en esthetiek komen samen in dit vouwdeursysteem van Reynaers.

CP 50

Het CP 50 schuifsysteem is elegant en licht. Door de inbouwdiepte van 50 mm sluit het naadloos aan op de series ES 50 en CS 59. Het systeem biedt de mogelijkheid om een afzonderlijke kleur toe te passen voor de binnen- dan wel buitenzijde van het profiel. Het gewicht per vleugelelement bedraagt maximaal 120 kg.

CP 130

Het schuif- en hefsysteem CP130 combineert een groot aantal mogelijkheden met uitstekende prestaties op gebied van onder andere inbraakwerendheid (WKII). Het systeem is niet alleen functioneel. Het biedt een economische en esthetische oplossing met een slanke middenstijl en onderdorpel. Bovendien kan het uitgevoerd worden met Ventalis, het geïntegreerde ventilatiesysteem van Reynaers.

De isolatiewaarde en de mogelijkheid om dikker glas toe te passen met een gewicht tot 300 kg onderstrepen de eigentijdse eigenschappen van CP130.

CP 155

Met het Concept Patio 155 systeem is Reynaers in de opzet geslaagd om een schuifsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid en bedieningsgemak. Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken tot een vleugelgewicht van 250 kg. De toegepaste isolatoren zijn glasvezel versterkte polyamidestrippen met een hoge isolatiewaarde, die het tevens mogelijk maken afzonderlijk een kleur toe te passen voor de binnen- dan wel buitenzijde.
Uiteraard voldoet het Concept Patio 155 schuifsysteem aan de inbraakwerendheid klasse 2, zoals opgenomen in het Nederlandse Bouwbesluit.

Binnen dit systeem zijn alle denkbare indelingen mogelijk, zoals de normale twee-, drie- en vierslag, een monorailconstructie en een hefschuifvleugel.

Hiermee is de Concept Patio 155 een hoogwaardig aluminium schuifdeursysteem dat optimale systeemprestaties voor isolatie en bedieningscomfort koppelt aan de voordelen van Reynaers aluminium systemen zoals kleurrijk, isolerend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.