Overige Producten

Overige Producten

Reynaers biedt een scala van complementaire systemen aan als de perfecte aanvulling op uw ramen, deuren of schuifdeursystemen. Wij bieden randproducten die de veelzijdigheid van ons systeem verbeteren door het toevoegen van extra functionaliteiten, zoals balustrades, horren of ventilatieroosters en de zorg voor de kwaliteit van de ingebouwde elementen van ons assortiment voor de bouwverbindingen.

Mosquito ®

Mosquito is een horrensysteem dat gemonteerd wordt op een raam of schuifdeur en dat de insecten buiten houdt en het zicht naar buiten zo weinig mogelijk verhindert. Uiteraard is dit systeem toepasbaar op aluminium ramen van Reynaers. Daarnaast kan het ook geïnstalleerd worden op houten of PVC ramen. Zorgeloos de zomer in met Mosquito!

Balustrade

Het Reynaers balustradesysteem RB 10 is getest in officiële testcentra en voldoet aan de strengste Europese normen. RB 10 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringsvormen: Functioneel, Ellips en Softline. Binnen deze stijlen kan gewerkt worden met glasvulling, plexiglas of acrylplaat integreerbaar in je balustrade. Het design van de RB 10 zal door al deze opties naadloos aansluiten bij het ontwerp van het gebouw.

Ventalis ®

Ventalis is een ventilatieprofiel dat geïntegreerd wordt in een raam – of deurkader. De units regelen automatisch de luchttoevoer afhankelijk van de winddruk. Dit zorgt voor een aangename instroom van frisse lucht zonder dat er tocht ontstaat. De ventilatie-units hebben 5 verschillende standen zodat jijzelf de gewenste stand kan kiezen aan de hand van de ventilatie die je nodig hebt.