Over Ons

Missie

Van der Zee Kozijntechniek & Gevelelementen B.V. streeft er naar om kwalitatieve producten en professionele diensten aan te bieden, zodat winstgevendheid en de groei van het bedrijf gewaarborgd kan worden. Onze doel is dan ook, dat de klant 100% tevreden is met het eindresultaat, zodat wij alle verwachtingen doen overtreffen.

 

Bedrijfsprofiel

Van der Zee Kozijntechniek & Gevelelementen B.V. is een zeer ervaren kozijnfabriek, die d.m.v. eigen productie, levering en montage KWALITEIT en KLANTTEVREDENHEID hoog in de vaandel houdt.

 

Beschrijving

Wij hebben een eigen fabricage met eerste klas Kunststof en Aluminium profielen van het kwaliteitsmerk Gealan en Reynaers. Wij verwerken deze met eigen machines tot speciale kozijnen. U kunt hierbij denken aan imitatieschuiframen, vaste ramen, ronde ramen, Amsterdamse ramen, draai/kiep ramen, tuindeuren, voordeuren, schuifpuien, serres, dakkapellen, etc. Tevens doen wij ook gevels bekleden.

 

Algemene Informatie

Wegens uitbreiding van onze assortiment, leveren wij sinds kort, naast Kunststof, ook de beste kwaliteit Aluminium en Houten kozijnen. Onze producten voldoen dan ook zeker aan de Nederlandse veiligheidsnormen, zoals SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Tevens zijn wij ook in het bezit van alle KOMO- en CE-certificaten.